Om Neosenso

Om Neosenso

Inger Marie Moen Reiten er coach og kursinstruktør. Hun holder foredrag om temaer innen kommunikasjon og personlig utvikling.

Hun er DNCF Sertifisert Coach og Mentor. I tillegg er hun Kursinstruktør i Lightning Process og Mindfulness Trener.

Siden 2005 har hun gjennom egen virksomhet med coaching, kurs og foredrag  hjulpet ledere, medarbeidere og privatpersoner i gang igjen og videre på en bedre kurs i livet.

Inger Marie har spesialisert seg på å senke og forebygge sykefravær. Hun hjelper ledere og bedrifter blant annet med ikke-fungerende medarbeidere, også de som har blitt utbrent eller er i ferd med «å møte veggen». Som innleid kursinstruktør og coach hos Nimi (Norsk idrettsmedisinsk institutt) har hun de siste årene hjulpet unge idrettsutøvere og andre høyt presterende mennesker, som har vært overtrent eller har overprestert over lengre tid, tilbake på skole, i jobb og full aktivitet.

I bunnen er Inger Marie utdannet Sivilmarkedsfører med spesialisering i Leadership and Human Behavior og hunhar en MBA (Master of Business Administration) innen strategi og ledelse. Hun har tidligere erfaring som leder og rådgiver blant annet innen PR og kommunikasjon.

Våre tjenester

Inge Marie tilbyr sine tjenester til både privatpersoner og bedrifter. Gjennom endring og utvikling hos enkeltindivider, skapes det vekst. Inger Marie tilbyr tjenester innen:

Inger Marie har en grunnleggende interesse og tro på menneskers iboende kraft og muligheter. Hennes engasjement gjennom coaching, kurs og foredrag er å være en inspirerende formidler og samtalepartner som hjelper mennesker på veien videre, slik at de trives og føler at de lykkes i livet. Her kan du lese mer om formålet med virksomheten.

Her kan du lese mer om Inger Marie CVIMMR2021

Here you can read more about Inger Marie Moen Reiten CV_English

Ta gjerne kontakt med for mer informasjon