Praktiske detaljer

Neosenso setter opp og holder Lightning Process-kurs fortløpende i Oslo, se datoer i Kurskalender på forsiden. Er det behov for å gjennomføre kurset et annet sted, så er du velkommen til å ta kontakt.

Lightning Process (LP) er et treningsprogram som undervises over tre fortløpende dager. Erfaringer viser at læringseffekten er god i små grupper. Noen velger å lære LP i en-til-en prosess. Har du spørsmål om det, er du velkommen til å ta kontakt. På kurset får du en kursmappe og du får også med deg en støtte-cd/lydfil med de viktigste poengene fra kurset. Individuell oppfølging avtales etter kurset.

Kurssted:

Kursene holdes hos Neosenso i Kruses gate 11 i Oslo. For datoer i kurskalender se her.

Kursavgift:

Lightning Process-kurs med Inger Marie Moen Reiten koster kr 16 000,- inkludert kursmateriell og individuell oppfølging. Øvrige detaljer rundt kurset, innbetaling mv, er beskrevet nederst på søknadsskjemaet.

Søknad om deltakelse:

Du finner skjema for nedlastning under søknadsskjema. Det er viktig at du tar deg god tid til å gjennomgå skjemaet og fylle det ut på en grundig og ærlig måte. Dette er en god forberedelse og vil hjelpe deg til å få best mulig utbytte av kurset.

Last ned søknadskjema her.